Loading...

Matrix bpc-157 10mg

80,00 KM

BPC 157 je sintetički peptid koji je poznat po izvrsnim regenerativnim svojstvima. Studije koje su rađene na životinjama pokazale su da BPC 157 dovodi do brzog zaceljenja povreda i poboljšava sve ukupno zdravlje organizma. Do danas nijedna klinička studija nije otkrila značajne nuspojave koje bi izazivao BPC 157 u bilo kojoj dozi.

Šta je BPC 157?

BPC 157 je u osnovi peptid, koji predstavlja sekvencu ili raspored aminokiselina. Izvorno se dobija iz želudačnih sokova, a njegovi aktivni sastojci pokazaju značajne biološke isceljujuće aktivnosti.

BPC 157 bi mogao da bude jedno od najvećih dostignuća medicine. Ovaj peptid je prvobitno bio namjenjen kao pomoć kod bolesti i sindroma upale crijeva i čira na želucu. Međutim, ubrzo je postalo jasno da su blagodeti njegovog dejstva neograničene – ne samo što je pojačao efekat zaceljivanja crijeva, već utiče i na spajanje kostiju i mišića na tetivu.

Benefiti BPC 157

Dokazano je da upotreba BPC 157 dovodi do sljedećih benefita:

Studija sprovedena na pacovima otkrila je da je BPC 157 sposoban da zacjeli razdvojene Ahilove tetive, kvadriceps mišiće koji su bili pokidani ili nagnječeni i oštećene mišiće.

Oporavak mišića uz BPC 157 je dramatično brz.

Ubrzava zaceljivanje i lječenje ligamenata.

BPC 157 takođe ima širok spektar dobrih i zaštitnih efekata na organe.

Ispitivanja sprovedena na ljudima pokazala su preventivno i isceljujuće djelovanje na čir na želucu.

U sprovedenim ispitivanjima nisu primjećene negativne ili štetne reakcije.

BPC 157 spriječava štetni uticaj anti-inflamatornih ljekova (ibuprofen, advil, brufen) na sluznicu crijeva. Neki naučnici, iz ovog razloga, BPC 157 nazivaju protivotrovom za anti-inflamatorne ljekove.

Zaustavlja parodontitis.

BPC 157 u tijelu

BPC 157 povećava ekspresiju granulacijskog tkiva u ranama, a to je primarna karakteristika zarastanja, zajedno sa proizvodnjom kolagena i angiogenezom.

BPC 157 se široko upotrebljava u sportu, a konkretno može biti izuzetno koristan starijim bodibilderima.

Poznato je da BPC 157 ima sposobnost lječenja povrijeđenih mišića i takođe pomaže u vezivanju kostiju i mišića na tetivu. Nelagodu i bolove izazvane kod starijih lica moguće je čak i popraviti jačanjem svih vezivnih tkiva (ligamenata i tetiva).

BPC 157 je visoko efikasan u brzom uklanjanju i smanjivanju dugotrajnih povreda mekih tkiva.

BPC 157 pokazuje zaštitni uticaj na razne organe, kao i pomoć u prevenciji i zaceljivanju čira na želucu.

U poređenju sa brojnim ljekovima koji se moraju upotrebljavati neodređeno dugo kako bi imali pozitivne efekte, efekti BPC 157 su zapravo trajni.

Korisna dejstva BPC 157:

Neravnoteža kalijuma – BPC 157 pruža zaštitu od zatajenja rada srca u stanjima hiperkalemije (predoziranje kalijumom).

Krvni pritisak – BPC 157 niveliše krvni pritisak, jer ublažava stres.

Neravnoteža kalcijuma – BPC 157 pruža zaštitu od oboljenja koja nastaju kao posljedica hiperkalcemije.

Predoziranje magnezijumom – BPC 157 pruža zaštitu od prekomjerne doze magnezijuma (hipermagnezija).

Toksičnost i neželjena dejstva anti-inflamatornih ljekova – BPC 157 smanjuje štetna dejstva NSAID-a kao što su produženo krvarenje, oštećenja mozga i promjene u ponašanju.

Intoksikacija alkoholom – BPC 157 spriječava štetne efekte akutne intoksikacije alkoholom i stvaranje lezija na jetri i želucu.

Upala, tijelesna temperatura i bol – BPC 157 smanjuje upale i temperaturu, dok povećava prag boli.

Dijabetes – BPC 157 pojačava zaceljivanje rana na koži izazvanih dijabetesom i inhibira razvoj insulinske rezistencije u dijetama sa visokom fruktozom.

www.anabolic-factory.com
Steroidi Bosna
Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

 

 

Povezani proizvodi