Loading...

matrix cardarine GW501516 10mg. 60 kaps

130,00 KM

Nema na zalihi

Cardarine GW501516 kao i SR9009, nije originalno dio SARM porodice, radi se o PPARδ receptor agonistu. Nastao je početkom 2000-tih kao eksperimentalni lijek za kardiovaskularne i metaboličke bolesti. Zbog svojih sekundarnih djelovanja na tijelo, poput rapidnog gubitka masnog tkiva (lipolize) i IZNIMNOG povećanja izdržljivosti, veoma brzo je pronašao svoju „primjenu“ u sportskim krugovima. GW501516 Cardarine je nezasluženo nedovoljno proučen proizvod za koji su proizvođači odlučili prekinuti trenutno daljnja istraživanja.

Svojstva:

Gubitak masnog tkiva je uzrokovan ubrzanjem metabolizma, a za što je u konačnici GW501516 Cardarine i razvijen.

Povećanje izdržljivosti kroz oslobađanje energije koja je prethodno pohranjena u samim ćelijama masnog tkiva. Posebnu prednost daje sportašima u sportovima aerobne izdržljivosti poput biciklizma, trčanja, plivanja na duge pruge i sl.

Protuupalno djelovanje na ozljede i samo ljudsko tijelo. Omogućava brži oporavak nakon napornih i iscrpljujućih treninga. Neka istraživanja su potvrdila da ovaj proizvod djeluje protu upalno i na moždane ćelije i može zaštititi od štete nastale zbog oksidativnog stresa.

Smanjenje „lošeg“ kolesterola LDL-a, dok se u isto vrijeme bilježi znatno povećanje nivoa (čak 75%) „dobrog“ kolesterola HDL-a, za vrijeme suplementacije proizvodom.

Povezani proizvodi