Loading...

Matrix tb-500 10mg

80,00 KM

Opis

TB-500 (Thymosin Beta 4) je hormon peptidnog odeljka koji se u osnovi koristi u lječenju problema izazvanih različitim mišićnim ranama ili iritacijama. Gotovo da nema zvaničnog ljudskog učenja dostupnog o ovom predmetu. TB-500, iako je proizveden, radi kao inženjerski tip Thymosin Beta-4 (TB-4). TB-500 nije identično što i TB-4.

TB-500 je moćno sredstvo za oporavak sa nevjerovatnom sposobnošću da poboljša oporavak i isceljenje povreda. Međutim, njegove brojne prednosti uključuju i rast mišićne mase i poboljšane performanse. TB-500 se prirodno proizvodi u tijelu,
u većoj koncentraciji na mjestima oštećenja tkiva i podržava proizvodnju novih ćelija mišića i krvi.

Takođe ima nevjerovatno snažne anti-inflamatorne efekte koji često mogu ponuditi trenutno ublažavanje bolova. Njegova snažna ljekovita dejstva identifikovana su posebno u tetivama, ligamentima, mišićima, koži, srcu i očima.

Benefiti TB-500

TB-500 povećava rast mišića.

Povećava izdržljivost i snagu.

Smanjuje upalu u zglobovima.

Promoviše rast kose.

TB-500 pomaže brzo zarastanje rana.

Potpomaže brz oporavak tetiva i ligamenata.

Poboljšava fleksibilnost zglobova.

Podstiče regeneraciju krvnih sudova.

Popravlja oštećeno srčano tkivo nakon srčanog udara.

Lječi čireve i lezije (uključujući čir na želucu i crijevima).

Štiti i obnavlja neurone nakon povreda mozga.

Uticaj TB-500

TB-500 ima sposobnost da izgradi regulaciju esencijalnih ćelija u tijelu. Uregulacija stvara osetljivost ćelija na kretanje, posebno u proteinima, na primjer u aktinu. Ova aktivnost usjmerava iritaciju na ozljeđenim teritorijama tijela i u međuvremenu daje puteve svježim regrutima. Čudno je da TB-500 ima malu subatomsku težinu i visoku svestranost u tijelu. U osnovi TB-500 može da napravi duga putovanja po gotovo svim dijelovima tijela. TB-500 ne treba da se priključuje za povrijeđenu zonu, ali može se usmjeriti ka povrijeđenim dijelovima tijela.

Simptomi TB-500

Stručnjaci smatraju da bolesnici sa malignitetom imaju više timozina od ostalih u tkivima u kojima on ima uticaj. U početnim vremenima ispitivanja, specijalisti su smatrali da Thymosin može da izazove malignitete. Nakon daljih istraživanja utvrđeno je da je princip uticaja Thymosin Beta 4 stvaranje novih bijelih krvih zrnaca – tako da blizina tijela u lokalitetima pod uticajem rasta najverovatnije nije razlog za bolest, već je tema porasta u tijelu u kojem živi malignitet, kako bi se tijelu omogućilo da odgovori na neranjiv okvir.

Doziranje i način primene TB-500

TB-500 se uzima kao i bilo koji drugi peptid, moraćete da ga rekonstituišete, prije nego ubrizgate rastvor supkutano ili intramuskularno. Ukoliko odlučite da ga uzimate supkutano, stomak je dobro mjesto za ubrizgavanje, ali izbegavajte blizinu pupka. Ako ga uzimate intramuskularno nađite područje na mišićima gdje osjećate bol i ubrizgajte injekciju duboko. Proces je bolan, ali vrijedi.

Doziranje zavisi od svrhe za koju koristite TB-500. Obično se kreće od 4 do 8mg nedeljno, za početnu fazu koja traje od 4 do 6 nedelja. Zatim se koristi količina od 2 do 6 mg svake dvije nedelje, kako bi se rezultati održali. Efekti nestaju u roku od 2-3 nedelje nakon davanja injekcije. Preporuka 50mgc do 100mgc na dan.

Neželjena dejstva TB-500

Najčešće neželjeno dejstvo koje su bodibilderi imali prilikom korišćenja ovog peptida su, osećaj letargije i mogućih glavobolja. Neki su imali nalet glavobolje odmah nakon ubrizgavanja, ali to ne bi trebalo da traje duže od 1 minute.

 

Povezani proizvodi