Loading...

matrix testolone rad140 10mg. 60 kaps

120,00 KM

Nema na zalihi

RAD140 Testolone jedan od osnovnih suplemenata za sve one koji žele povećati mišićnu masu pri čemu ne žele koristiti standardne anabolike zbog njihovih nuspojava. Za razliku od androgeno anabličkih steroida (AAS), za RAD140 ne bilježe se znatnije nuspojave. RAD140 generičkog imena Testolone, razvijen je 2010. godine kao dio tretmana sa pacijente koji su patili od mišićne distrofije kao posljedica uzrokovanih kemoterapijom, zračenjem i ostalim kroničnim bolestima (npr. dugotrajno ležanje). Danas se primjena Testolonea nalazi i u tzv. TRT terapiji (engl. Testosterone Replacement Therapy) kod npr. ranije opisanog hipogonadizma, erektilne disfunkcije, niskog libida ili problema s prostatom.

Svojstva:

Stimulira povećanje mišićne mase bez supresije proizvodnje prirodnog testosterona i posljedične atrofije testisa. Također ne povećava prostatu ili krvni tlak (što je jedna od posljedica uzimanja anabolika). Iako se oralno uzima, nije zabilježeno povećanje jetrenih enzima pa ga se ne smatra niti hepatotoksičnim.

Povećanje snage. Već nakon 5-10 dana sportaši osjećaju evidentno povećanje snage kod intenzuvnih treninga.

Smanjenje masnih naslaga, kao posljedica povećanja mišićne mase i ubrzanja metabolizma, pri čemu stečena mišićna masa raste, čak i u periodima kalorijskog deficita.

Sprječavanje upalnih procesa, podizanje imuniteta, veće seksualne želje i libida.

Izostanak aromatizacije. Aromatizacija je prirodni proces koji nalazimo kod ljudi i neophodan je za normalno funkcioniranje našeg organizma. Do problema dolazi zbog prevelike količine testosterona u krvi iz vanjskih izvora, pri čemu dolazi do konverzije testosterona u estrogen i posljedično ginekomastije.

Doziranje 20 – 30mg dnevno podijeljeno u doze.

Povezani proizvodi