Loading...

shree venkatesh clenbuterol hcl 0.60 mgc. 50 tab

65,00 KM

Nema na zalihi

Shree Venkatesh Clenbuterol jedan je od najjačih i najefektivniji sredstava za skidanje masnih naslaga koji bez dijete sagorijeva masno tkivo a istovremeno zadržava i u nekoj mjeri povećava mišićnu masu.

Ovo nije klasicni steroid u hemijskom smislu i ne spada u grupu Anabolickih steroida i ako se koristi u bodybuildingu. Hemijski je klasifikovan kao beta-2 andrenergic agonist. Clenbuterol je bronchiodilator i u medicini služi za tretman astme. Zašto ga onda uzimaju bodybuilderi?

Pokazalo se da clenbuterol jako dobro smanjuje naslage masti i to cak one najgušce naslage tzv. smedje salo koje se najteže i najzadnje topi. Clenbuterol lagano povecava tijelesnu temperaturu i za svaki nivo podignute temperature, sagori oko 5% kalorija iz tijela. Jako je popularan i medju zenama iz svijeta sporta, jer brzo skida nepotrebno salo pa cak i celulit. Istraživanja su pokazala da clenbuterol u manjoj mjeri stimulira i rast mišicne mase što ga cini poželjnim jer obicno uz dijetu za skidanje masti, gubimo i nešto mase.

Bodybuilderi ga uzimaju nekoliko nedelja prije takmicenja kako bi dobili izrazitu mišicavost i izražajnost, tj definiciju tijela. Clenbuterol ima kratak vijek aktivnosti u tijelu i tijelo se lako privikne na njegovo dijelovanje cime se smanjuje efekat skidanja masti. Da bi se to izbjeglo, clenbuterol se dozira na dva nacina; jedan nacin je da ga uzimamo dva dana (svaki dan po 2 do 3 tablete), zatim se napravi pauza od dva dana i onda ponovo uzimamo dva dana i tako ukupno ne više od 4 nedelja. Nakon toga je obavezno napraviti malu pauzu.

Clenbuterol dolazi u tabletama od po 20 mcg – 40mcg- 60mcg (mikrograma) i ukupno dnevno doziranje za najbolji efekat uz najmanji rizik je od 40 – 120 mcg.
Propratni efekti: U vecim kolicinama ili nepravilnim doziranjem, može biti dosta opasan, narocito za osobe sa slabijim srcem, jer ubrzava njegov rad i podstice euforiju (uznemirenost). U tom slucaju treba odmah stati sa uzimanjem nekoliko dana i eventualno nastaviti ako se simptomi smire. Nezgodna je stvar što efekat skidanja masti traje relativno kratko, tj. nakon nekog vremena tijelesne masti se polako pocinju vracati i postupak moramo ponavljati.

www.anabolic-factory.com
Steroidi Bosna
Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi