Loading...

shree venkatesh anavar oxandrolone 10mg.100 tab

150,00 KM

Oxandrolone ili kod nas u Bosni poznat kao Anavar je oralni djelotvorni anabolicki steroid, sa najmanjom tendencijom ka sporednim efektima bilo koje vrste. Anavar (oxandrolone) Ima veoma slabo izrazeno androgeno dejstvo tako da je dosta popularan medju zenskim korisnicima steroida. Relativno brzo vrijeme ciscenja ucinilo je Anavar (oxandrolone) veoma popularnim i medju muskim korisnicima narocito u predtakmicarskom periodu. Proizvodi se u ogranicenim kontigentima, tako da se vrlo lako rasproda. To mu i cijenu cini dosta visokom. Doza anavara za muskarce je od 30mg-50mg na dan, a za zene 10mg- 20mg na dan. Najbolje se apsorbuje ako se uzme odmah nakon jela. Za zene je optimalna doza po 1 tableta 2 puta dnevno. Cesto se moze koristiti u kombinaciji sa drugim steroidima. Kada se dostigne tacka zasicenja sa samim Anavarom moze se dodati po 1 tableta Dianabola 2 puta dnevno ili 1/2 tablete Anadrola dva puta dnevno. Kasnije se za postizanje vece mase moze preci na 4 Dianabola ili 2 Anadrola dnevno. Za jos bolji prirast mase umjesto navedenih oralnih mogu se uzeti injekcioni steroidi od propionata i NPP(brza dekadurabolin) do Testosterona i Trenbolona za masu i snagu. Oxanabolic (Oxandrolone) je u velikoj mjeri omiljen kod bodibildera i sportista u aerobnim sportovima zbog njegove sposobnosti da se dobije čisto tkivo bez zadržavanja vode ili masti.
Rijetko kada se javlja retencija vode, tako da je veoma pogodan za korisnike sa potencijalnom hipertenzijoml (povisenim krvnim pritiskom) Takodje je odlican za osobe koje zele da sprijece porast tijelesne tezine, kao i oni koji rade na definiciji. Mnogi ga bodibilderi u Bosni koriste dva mjeseca pred takmicenje. Pojedini dizaci tegova i disciplinasi snage tvrde da je Anavar najbolje sredstvo za povecanje snage bez retencije vode u organizmu.Anavar se odlicno moze kombinovati sa Turinabolom za jos bolju misicnu masu. Anavar se ne pretvara u estrogen u tijelu. To znaci da nece misicima dati meksi izgled ili izazvati ginekomastiju kod muskih korisnika. Maksimalna doza je oko 2 mg po kilogramu tezine. masti i povećava nivo glukoze u krvi.

Katabolizam je izuzetno minimalan kada se koristi Anavar. To je zato što Anavar stvara fantastično anaboličko okruženje u kojem se njegovi hemijski signali jednostavno ne mogu oglušiti. Brojne kliničke studije dokazale su Anavarovu sposobnost da preokrenuti najsnažnije degenerativne bolesti mišića (daleko snažniji od bilo koje vrste treninga će generisati). Ona gradi, a ne samo očuva mišiće u pomenutoj kategoriji bolesti. U vecim dozama moze izazvati i promuklost, produbljivanje glasa, akne, smanjeni libido ili cak uvecanje klitorisa kod zena, i tada zena treba da prekine sa njegovom upotrebom. Mala toksicnost cini ga bezbjednim cak i u duzim ciklusima. Uz njega se primenjuje i visokoproteinska dijeta.

www.anabolic-factory.com

Steroidi Bosna
Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi