Loading...

shree venkatesh decadurabolin phenylpropionate 100mg. 10amp

85,00 KM

Shree Venkatesh Nandrolon (Deca) Phenylpropionate je brzi anabolički steroid koji se prirodno pojavljuje u ljudskom tijelu i ako u malim količinama. (Nandrolon Penylpropionat) je oblik ubrizgavnja anaboličkog steroida nandrolona koji se cesto kombinuje sa testosteronom. Najbolje ga je koristiti svaki drugi dan uz testosteron propionat ili sa nekim od duzih estara kao sto su testosteron enanthate, cipionate ili sustanon s tim da njih uzimate svaki 4 dan.

Nandrofen (Nandrolon Phenylpropionat) je u velikoj mjer omiljen kod sportista zbog njegove sposobnosti da poboljša izdržljivost i mišićnu masu bez jakih androgenih i estrogenih neželjenih efekata.

Nandrolon povećava proizvodnju i izlučivanje eritropoetina u urinu. Takođe može imati direktno dejstvo na koštanu srž. Nandrolon se veže za androgene receptore u većem stepenu nego testosteron, ali zbog svoje nesposobnosti da djeluje na mišiće na načine koji nisu posredovani receptorom, ima manji ukupni učinak na rast mišića. Mehanizam djelovanja Nandrolon je agonist androgenih receptora. Lijek je vezan za receptorske komplekse što mu omogućava da uđe u jezgro i direktno se veže za specifične nukleotidne sekvence hromozomske DNK. Područja vezivanja nazivaju se elementi hormonskog odgovora (HRE) i utiču na transkripcionu aktivnost određenih gena, proizvodeći efekte androgena.

www.anabolic-factory.com
Steroidi Bosna
Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi