Loading...

shree venkatesh modafilin rapofil 200mg. 10 tab

50,00 KM

Šta je Modafinil?

Modafinil (još nazivan i Provigil) je na tržištu već više od 17 godina i prodaje se u više od 20 zemalja.

Modafinil smanjuje umor, pomaže održati budnost, poboljšava pamćenje, brzinu reakcije, a također daje doprinos većoj motivaciji i boljem raspoloženju. Toliko je učinkovit da ga razne zemlje u cijelom svijetu koriste u vojnim, medicinskim, pa čak i svemirskim programima.

Kome je Modafinil namijenjen?

Modafinil koriste zdravi pojedinci. Ima vrlo malo nuspojava, niski potencijal za razvoj navikavanja i općenito se smatra sigurnim.

Modafinil je lijek namijenjen svakome ko želi ostati u stanju pripravnosti. Koriste ga, primjerice, visokopozicionirani menadžeri, studenti ili sportski entuzijasti, a koji žele u svakodnevnom životu ostvariti prednost. Podaci iz 2012. govore kako je Modafinil bio jedina dozvoljena potporna tvar unutar američkih zračnih sila. Korišten je bio i od strane vojske u Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Trenutno Modafinil koriste i astronauti na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), kako bi optimizirali učinak prilikom stanja umora.

Zašto je Modafinil tako popularan?

Znanstveno je dokazano da Modafinil i Armodafinil podupiru mentalnu budnost, povećavaju razinu opreza, poboljšavaju kognitivne funkcije i povećavaju motivaciju. Ovo sve su potvrdile početne studije. Bonus Modafinila, odnosno Armodafinila, jest što nemaju značajnije nuspojave. Korisnici su izjavili da Modafinil i Armodafinil povećavaju zadovoljstvo u ispunjavanju zadataka. Zamislite da imate tabletu koja vam pomaže obavljati stvari brzo, lako i ispravno!

Je li siguran?

Modafinil je potpuno siguran, bez značajnih nuspojava. Na temelju više od 1300 studija je moguće doći do zaključka kako se radi o tvari koju ljudsko tijelo vrlo dobro podnosi. U ovu činjenicu uvjerit će vas i reference pojedinih korisnika. Tokom 17 godina nije zabilježena niti jedna smrt uzrokovana Modafinilom. Njegovu sigurnost potvrđuju i razne dubinske znanstvene studije koje su dostupne online.

Radi se o tvari koja se dobro podnosi, s niskom mjerom nuspojava, pri čemu je šansa za razvoj ovisnosti minimalna. Više se jednostavno ne isplati posezati za energetskim pićima punima kofeina, koja imaju više mana nego prednosti. Čarolija imena Modafinil uspijeva većini korisnika pružiti neprekinutih 10 sati na vrhuncu.
Pozitivni učinci: Bolja usredotočenost, jača kognitivne funkcije, poboljšava kratkoročno pamćenje i produžuje razdoblje tijekom kojega čovjek uspijeva biti neprekinuto usredotočen.

Za sve koji trebaju učiti za školu ili ispite: Znanstvene studije su potvrdile kako je Modafinil donio značajno poboljšanje u oblasti mentalne usredotočenosti, sposobnosti odlučivanja i tačnosti pri obrazovnim aktivnostima. Također, Modafinil poboljšava kratkoročno pamćenje i pridonosi sposobnosti obavljanja više zadataka odjednom. Izoštri svoje misli odmah i poruči.

www.anabolic-factory.com

Steroidi Bosna

Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi