Loading...

shree venkatesh trenbolone enanthate 200mg. 10amp

130,00 KM

ShreeVenkatesh
Trenbolon enanthate 200mg.

Trenbolon enanthat je jedan od najmoćnijih anaboličkih steroida. Prvobitno je namenjen veterinarima da povećaju apetit i rast mišića stoke. Dokazano je da će definitivno povećati mišićnu masu stoke. Lijek je od tada postao popularan među nekim bodibilderima koji vjeruju da će promovisati veće povećanje tijelesne mase za ljude nego što se može dobiti putem treninga teže i da se može koristiti i za odličan efekat kao gorionik za masti.Trenbolon enanthat radi povećanjem količine azota koji mogu uzimati mišići. Ovo povećava količinu proteinske sinteze koja će se dogoditi što znači da će ćelije proizvesti veći broj novih proteina i da će rasti u skladu s tim. Lijek može takođe stimulisati apetit i usporiti metabolički proces koji bi prouzrokovao povećanje veličine tkiva.

Postoje i neželjeni efekti koji mogu da trpaju i muškarci i žene koje koriste Trenbolone Enanthate. Lijek izgleda da ima jak uticaj na obrasce spavanja sa korisnicima koji se često žale na nesanicu i uglavnom loše spavanje. Korisnici Trenbolone Enanthate-a takođe mogu patiti od ozbiljnih znojenja, gdje će čak i najjednostavnija fizička aktivnost uzrokovati znojenje. Osim ako se ova prekomjerna količina znoja ne zamjeni povećanjem tečnosti.

Bodybuilderi mogu biti u iskušenju uzimati trenbolon enanthate sa obećanjem brzih rezultata koji daju veću mišićnu masu i definiciju.

Za najbolje rezultati najbolje je uzimati od 400mg do 600mg sedmicno.

www.anabolic-factory.com

Steroidi Bosna

Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi