Loading...

shree venkatesh turinabol 4-chlorodehy- dromethyltestosterone 10mg. 100tab

120,00 KM

Turinabol je, kao i mnoga danas anabolicka sredstva, nastao 60-ih godina prošlog stoljeća u Istočnoj Njemačkoj. Cilj istog bilo je poboljšati rezultate sportaša, prije svega olimpijaca te mnogi smatraju kako je Turinabol jedan od glavnih razloga velikih uspjeha sportaša iz te države, posebno u bazičnim sportovima. Njegova prednost je što ne aromatizira, pa automatski time ne dolazi do nuspojava kao što su ginekomastija, povišeni krvni pritisak ili zadržavanje vode u tijelu.Prvi značajan učinak uz upotrebu Turinabola je značajan porast sinteze proteina i zadržavanje azota u misicima. Ovo rezultira mnogo anabolickim okruzenjem, boljim oporavkom i boljim razvoj misicav.
U body buidlingu, Turinabol koriste oni kojima nije bitno u kratkom roku doći do mišićne mase, nego oni kojima je bitnije kvalitetno održavanje, upravo zbog spomenutog učinka. Također, pronađen je podatak kako je riječ o supstanci koju doping testovi mogu pokazati samo unutar pet dana od uzimanja iste te je zbog toga jako često korišten u sportovima koji nemaju nenajavljene doping kontrole. Vrlo je popularan i među rekreativcima, upravo zbog navedenih prednosti koje su gore navedene.
Najveća opasnost se pojavljuje kod predoziranja, odnosno kod uzimanja veće doze nego što je medicinski propisana. Onda može doći do hormonalnih promjena, koja podosta djeluju i na osobnost, pa osobe počinju imati problema s kontrolom emocija. Također, više predoziranja dovodi do toga da tijelo prestaje proizvoditi testosteron.
Turinabol je zbog svega toga vrlo popularan kod žena te je veliko broj body builderica otvoreno izjavio kako ga redovno uzimaju.
Kada pogledamo ove sve činjenice, za zaključiti je kako Jon Jones sigurno nije dio manjine, nego je za pretpostaviti da veliki broj sportaša koristi isti, upravo zbog načina djelovanja, nedostatka ozbiljnih nuspojava uz pravilno doziranje te vrlo brzo čišćenje iz tijela.

www.anabolic-factory.com

Steroidi Bosna

Najbolji steroidi u Bosni i Hercegovini

Povezani proizvodi